top of page

NOVA DOMUS CUP 2018

O víkendu 8.-9.9. proběhl již 11.ročník mezinárodního turnaje NOVA DOMUS CUP 2018.

Celkem 8 družstev bylo rozděleno na dvě skupiny. Náš tým se nejdříve utkal s týmem Poruby B, které podlehl těsně 17:18. V dalším zápase jsme prohrály 19:22 s Kobylisy. V posledním utkání skupiny jsme si připsali vysokou výhru 28:17 na zahraničním účastníkem turnaje - SK Keplinger Traun z 1.rakouské ligy. Vzhledem k tomu, že jsme stejně jako Poruba B a Traun měli 2 body, pomohla nám tato vysoká výhra ke druhému místu ve skupině díky nejlepšímu skóre.

V neděli jsme se nejdříve v rámci "semifinále" utkali s vítězem druhé skupiny - Slavií Praha B, které jsme podlehli 17:20. V boji o konečné třetí místo nás pak čekaly Ivančice, s kterými jsme prohráli 25:20 a skončili jsme tak na konečném 4.místě.

Vítězem turnaje se staly hráčky Kobylis, které ve finále porazily Slavii 25:16. Nejlepší střelkyní turnaje byla naše Anna Dolejšová, nejlepší brankářkou slávistická Karin Řezáčová a nejlepší hráčkou Barbora Janoušková z Kobylis.

Fotogalerie od Stanislava Hladíka ze zápasu o třetí místo mezi JH a Ivančicemi a z finále jsou k prohlédnutí na tomto odkazu.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page