top of page

Rozdílem 11 branek přehrály starší žačky Písek "B"

V neděli v poledne odehrály starší žačky další utkání KP, tentokrát proti Písku B, zápas skončil naší výhrou 33:22 (16:12).

Do utkání jsme nastoupili téměř v kompletní sestavě včetně holek r. 2004, které pravidelně nastupují také za mladší dorostenky. Chyběly pouze Barča Kubínová a Tereza Paterová.

Začátek zápasu vůbec nevypadal na jednoznačné vítězství, hrálo se vyrovnaně, řekla bych že se holky nechaly trochu zastrašit tvrdší hrou Písku, byly nervózní, nejisté, bály se jít do samostatných akcí. Také jsme měli problém v obraně, hlavně na středu a naší pravé straně. Postupně jsme se ale rozehráli, získali jsme náskok až o 5 branek a hned to bylo veselejší. Holky se uklidnily, spadla z nich nervozita a hra začala být v naší režii. První poločas jsme vyhráli 16:12.

Ve druhém poločase jsme náš náskok už jen navyšovali. Ve 34 minutě už jsme vedli o 7, tam si Písecký trenér vzal time, trochu nás tím přibrzdil, ale jen na pár minut, v 50 minutě jsme vedli o 13 branek a už nebylo pochyb, že si připíšeme další body.

Zahráli jsme několik pěkných akcí v postupném útoku, dařily se nám i rychlé útoky, které parádně rozehrávaly brankářky Natka Klímová a Julča Smejkalová. Na palubovce se předvedly všechny naše hráčky a musím říct, že se po trochu rozpačitém začátku nakonec dařilo všem dobře.

Naše sestava: Dvorská Amálie, Camrdová Tereza 2, Mazánková Adéla 6/1, Mátlová Leona 7, Klímová Natálie, Dvořáková Eliška, Dobešová Anna 5, Kvasničková Nikola, Kubínová Barbora, Coufalová Zuzana 2/1, Vokušová Michaela 4, Viktorínová Anna 5, Hauserová Valentýna 2, Smejkalová Julie.

Zápis zápasu na webu: http://jksh.chf.cz/match_report.aspx?id=63595&cmpid=1520

I.J.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page