top of page

První prohru uštědřili starším žačkám Strakonice

V předehrávce utkání Krajského přeboru starších žaček jsme podlehli domácím Strakonicícm o 9 branek.

Strakonice - J. Hradec 30:21 (14:9)

Od začátku se ujaly vedení domácí hráčky, až do poloviny poločasu jsme jim nedokázali moc vzdorovat. V polovině prvního poločasu už jsme prohrávali 10:4. Dokázali jsme snížit pouze na rozdíl 4 branek, víc jsme se v prvním poločase domácím nepřiblížili.

Skórovali hlavně střelami z dálky, my jsme špatně bránili, nešli jsme do kontaktu a nechávali Strakonické hrát svoji hru. My jsme naopak z dálky vůbec nestříleli, náš útok chvílemi působil dost bezradně.

Do druhého poločasu jsme nastoupili o dost lépe, snížili jsme na rozdíl 2 branek, ale to bylo naposledy, kdy to vypadalo, že ještě dokážeme zápas otočit.

Domácí si vzali time, tím naše tažení zastavili a pak už se hra začala podobat první půli.

Sice jsme už dokázali ubránit spojky, vysunuli jsme trochu obranu, ale díky tomu jsme zase měli problémy ubránit domácí pivotku, která nám dala několik branek za sebou a zápas začal mít jednoznačný ráz.

Je to ponaučení. Byl náš první těžší soupeř v této kategorii a ukázalo se, kde máme slabiny a na co je třeba se v tréninku více zaměřit.

Naše sestava: Smejkalová Julie, Camrdová Tereza, Dvorská Amálie 3, Viktorínová Anna 2, Mazánková Adéla 4/1, Mátlová Leona 2, Dvořáková Eliška 1, Dobešová Anna 1, Kvasničková Nikola, Coufalová Zuzana 3, Vokušová Michaela, Hauserová Valérie 5.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page