top of page

Ani z Bohunic ženy body nepřivezly


Tatran Bohunice – Házená J. Hradec 31:27 (16:10)

Potřetí v řadě jindřichohradecké prvoligové házenkářky nastoupily na půdě soupeřek, tentokrát se představily na palubovce brněnských Bohunic. Stejně jako předtím v Olomouci a Hodoníně jim střetnutí nevyšlo a prohrály 27:31.

včera 16:41

SDÍLEJ:

Kliknutím zvětšíte

Ilustrační snímek.Foto: Jan Oliva

Do první půle hostující tým šel s desetičlennou sestavou a v úvodu byl lepší. V 9. minutě vedl 4:3, na což domácí tým zareagoval oddechovým časem, po kterém se vývoj naprosto obrátil. Přišly dva úseky, v nichž Jihočešky dostaly šest a pět branek, časové údobí jedenácti minut prohrály 2:11 (21. – 6:14). Po prvním poločasu měly šestibrankovou ztrátu, která po změně stran narostla až do dvojciferné podoby (39. – 12:22). Ve druhé půli již Házenou JH posílily čtyři dorostenky, jež přejely z Olomouce, kde sehrály zápas I. ligy své věkové kategorie. Především bojovnost Kristýny Plucarové družstvu pomohla, ale na zvrat pomýšlet nemohlo. Přiblížilo se maximálně na čtyřgólový rozdíl (50. – 21:25; 58. – 26:30), jímž také utkání skončilo. V hradecké sestavě se po téměř jedenáctiměsíční zdravotní odmlce objevila devatenáctiletá bojovnice Eliška Kovářová a do branky se ve druhé půli dostala dorostenka Markéta Kocarová, pro kterou to byl první mistrovský start za ženy. Iva Jonová, trenérka Házené J. Hradec: „Měly jsme problémy v obraně, v útoku jsme neproměňovaly jasné šance. Dobře to vypadalo jen v úvodu, po time-outu se domácím povedla šňůra, která rozhodla. Vedení už nepustili. Naše defenziva je pomalá, špatně si předáváme hráčky. Bohunice skoro celý zápas hrály se dvěma pivotmankami, které nám obranu dost rozebíraly. Vepředu se nám nedařily nacvičené kombinace, navíc nám nepřálo štěstí, když řada střel skončila na tyčích nebo těsně mimo.“ Házená JH po porážce klesla na 9. místo. V dalším kole bude hostit Velké Meziříčí, druhý celek tabulky přivítá v sobotu od 18 hodin. Tatran Bohunice – Házená J. Hradec 31:27 (16:10)

Branky: Tvarůžková 8, Poznarová 7, Štrbíková 7/3, Stará 5, Klossová 2, Šimková 1, Svobodová 1 – Plucarová 5, Jasanská 5, Hondlíková 5, Zahradníková 3/2, T. Dolejšová 2, E. Kovářová 2, A. Dolejšová 2, Březinová 1, Rytířová 1, A. Hauserová 1.

Sedmičky: 3/3:2/2. Vyloučení: 1:3. Žluté karty: 1:3. Rozhodčí: Kichner – Vacula. Diváci: 100.

Házená JH: Michalová, Kocarová – Vlková, E. Kovářová, A. Dolejšová, Březinová, Hondlíková, Plucarová, A. Hauserová, T. Dolejšová, Rytířová, Zahradníková, Ondřejová, Jasanská. Zdroj: https://jindrichohradecky.denik.cz/ostatni_region/hradecke-hazenkarky-prilis-chybovaly-v-obrane-20181028.html?fbclid=IwAR2PpE1DxFoL2X7fK_xGbk-3mHSeksR3OyChc6TUpQ-rkENi4uC8Mrijexk

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page