top of page

Bez ztráty bodu odehrály starší žačky první kolo žákovské ligy

První kolo žákovské ligy jsme jeli odehrát do Olomouce, kde nás čekali soupeři: Sokol Vršovice, Holešov, Litovel a domácí Olomouc.

Přesto, že jsme museli vyjet brzy ráno a navíc, díky nepříznivému počasí, byla cesta dost náročná a dlouhá, na výkonu holek to vůbec znát nebylo.

Hned po příjezdu jsme nastoupili proti Sokolu Vršovice, první půli jsme se trochu rozehrávali, ale po poločase už patřil zápas jen nám a s přehledem jsme vyhráli 25:15 (12:10). Branky: Camrdová T. 2, Mazánková A. 8/1, Mátlová L. 1, Dobešová A. 4, Coufalová Z. 6/2, Hauserová V. 4.

Dalším soupeřem byl TJ Holešov. Čekali jsme větší odpor soupeře, ale soupeřkám se moc nedařilo, a tak jsme toho využili a už v prvním poločase jsme vedli o 5 branek. Ve druhém poločase jsme náš náskok navýšili až na 27:13 (13:8). Branky: Camrdová T. 5, Dvorská A. 1, Viktorínová A. 3, Mazánková 3/1, Mátlová L. 4, Dvořáková E. 3, Dobešová A. 2, Coufalová Z. 5, Hauserová V. 1.

Paradoxně nejhorší výkon jsme předvedli proti papírově nejslabšímu soupeři, DHK Litovel. Hráli jsme po delší pauze a vůbec jsme se nemohli do zápasu dostat. Trápili jsme se téměř celý první poločas. Dělali jsme chyby, netrefovali jsme branku, ale nakonec jsme to přeci jen zlomili a vyhráli jsme vysoko 23:6 (11:5) . Branky: Camrdová T. 2, Dvorská A. 1, Vitkorínová A. 1, Mátlová L. 4, Dvořáková E. 3, Dobešová A. 4, Coufalová Z. 1, Kvasničková N. 1, Hauserová V. 2, Vokušová M. 4.

Úplně nejlépe jsme zahráli proti nejtěžšímu soupeři, domácí Zoře. Holky se neskutečně nahecovaly a začaly od začátku úplně naplno. Makaly na obraně, chodily rychle dopředu a hlavně se nám dařilo proměňovat šance. Dostali jsme domácí pod takový tlak, že se vůbec nemohli rozehrát. Dělaly chyby, neproměňovaly a i špatně bránily. Nám tento stav plně vyhovoval a holky makaly až do konce. Bylo vidět, že si zápas vyloženě užívají, bylo paráda se na ně dívat.

JH-Olomouc 18:9 (12:4). Branky: Vitkorínová A. 1, Mazánková A. 4/3, Mátlová L. 4, Dvořáková E. 3, Dobešová A. 3, Coufalová Z. 1, Hauserová V. 2.

http://www.zeny.chf.cz/?cmpid=1201&cmppartid=3129

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page