top of page

Druhé kolo žákovské ligy

Druhé kolo žákovské ligy odehrály starší žačky v Plzni. Na velmi vyrovnaném turnaji získaly Jindřichohradecké hráčky 5 bodů a s celkovým ziskem 13 bodů jsou na pěkném 4. místě.

Všechna naše utkání měla dobrou úroveň, o čemž svědčí vyrovnané výsledky.

Tentokrát jsme byli o trochu lepší v obraně, než v útoku. Hlavně v zápase s Pískem A naše obrana pracovala velmi dobře. Napomohl tomu také dobrý výkon obou brankářek, které nás mnohokrát podržely.

Útoku občas chyběl nápad a hlavně přesnější koncovka. Nepřesnou rozehrávkou a technickými chybami jsme několikrát ztratili balón a dostali z protiútoku pár laciných branek, ale celkový výkon celého týmu byl dobrý. Nepřesnosti a chyby jsme napravovali bojovností, která nám tentokrát nechyběla.

Zahráli jsme si několik pěkných, nacvičených akcí, což je velmi pozitivní, že umíme nacvičované kombinace uplatnit v zápase.

Výsledky:

J. Hradec - DHC Plzeň 17:13, J. Hradec - Hvězda Cheb 17:17, J. Hradec - Sokol Písek A 15:16 a J. Hradec - Sokol Písek B 20:19.

Naše sestava: Smejkalová Julie, Klímová Natálie (brankářky) - Mazánková Adéla, Hauserová Valentýna, Vokušová Michaela, Coufalová Kristýna, Mátlová Leona, Camrdová Tereza, Kvasničková Nikola, Dvořáková Eliška, Viktorínová Anna, Dobešová Anna, Dvorská Amálie a Paterová Tereza.

Kompletní výsledky na : http://www.zeny.chf.cz/view_team_statistic.aspx?team=599&cmppartid=3129&cmpid=1201&roundindex=

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page