top of page

Ženy doma vybojovaly další dva body

Na domácí palubovce jsme v sobotu přivítali SHK Kunovice.

Po dramatickém závěru jsme nakonec dva body vybojovali.

Házená Jindřichův Hradec - SHK Kunovice 34:33 (17:18).

Přesto, že dnešní soupeř je na posledním místě v tabulce a navíc přijel s 8 hráčkami, byl zápas velmi těžký.

Od Kunovic jsme očekávali tvrdou hru, navíc mají výborné hráčky, reprezentantku Grabcovou a Sedlákovou. Grabcová nám na podzim dala 17 branek!

Na toto vše jsme se snažili připravit, ale moc se nám to nedařilo. Začátek jsme sice chytli, v 5 min jsme vedli 4:1, ale soupeřky se včas vzpamatovaly a začaly náš náskok stahovat. Ve třinácté minutě už jsme prohrávali 9:10 a zápas začal mít úplně jiný průběh, než jsme chtěli.

Iniciativu převzali hostující, my jsme čelili jejich tlaku s velkými problémy, hlavně jsme měli problémy s obranou. Chybovali jsme, nebránili jsme důrazně a moc se nedařilo ani brankářkám. Kolem 20 min jsme brankářky střídali, ale požadovaný výsledek to nepřineslo. V útoku jsme se také trápili. Kunovické hráčky bránily tvrdě na brankoviště nás pustli jen zřídka a z dálky jsme stříleli hodně sporadicky. Navíc mi ve hře chybělo nasazení, chuť vyhrát. Neměli jsme to správné nasazení a bojovnost.

Druhý poločas ještě zpočátku kopíroval první půli, ale pak se nám konečně podařilo zápas otočit a taktovku nad utkáním jsem převzali my. Hru jsme zrychlili a přitvrdili jsme i v obraně a přineslo to výsledek. Od 40 do 57 min jsem dali šňůru 6 branek a vypadalo to, že zápas už v pohodě dohrajeme. Do 57 min. jsme vedli, dokonce i o 4 branky, ale pak jsme udělali zbytečné chyby, neproměnili jsme 3 jasné šance a Kunovice toho využili a náš náskok v posledních třech minutách srovnali na 33:33. Poslední minuta byla velmi dramatická. Soupeřky si vzali time, ale naštěstí neproměnily a nám se podařilo skórovat a jít do vedení. Následný protiútok soupeřek jsme díky jejich technické chybě ubránili a vybojovali jsme potřebné body.

I když se úplně nedařilo, v

šem hráčkám za jejich výkon moc děkuji.

I.J.

Sestava JH: Dušková Petra, Kovářová Eliška 1, Rytířová Aneta, Tržilová Natálie 2, Březinová Simona 5, Dolejšová Anna 10/4, Plucarová Kristýna 5, Hauserová Agáta 2, Dolejšová Tereza 4, Formánková Hana, Zahradníková Gabriela 3/1, Jasanská Sabina 2.

Sestava hostí: Vařechová Vendula 3, Balážová Anna 2, Furiášová Sabina 5, Sedláková Jarmila 10, Grabová Barbora 8, Slováková Kateřina 5, Polášková Markéta, Pauříková Vladimíra.

Zápis utkání: http://www.zeny.chf.cz/match_report.aspx?id=68304&cmpid=11

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page