top of page

Sokol Kobylisy II A – Házená Jindřichův Hradec 27:22 (15:12)

V Praze jsme odehráli s vedoucím týmem tabulky velmi kvalitní zápas. (Kobylisy mají spolu s Hodonínem stejný počet bodů, dělí se tedy o první dvě místa).

Domácí hráli rychle, tvrdě a měli důrazný tah na branku. Očekávali jsme, že nás čeká hodně těžký soupeř a holky se tomu opravdu parádně postavily .

Měli jsme výborný vstup do zápasu, hned od začátku holky začaly rychle a bojovně. Obrana byla důrazná, rychlá, spolupracovala a díky tomu se nám podařilo jít několikrát rychle dopředu a skórovat. Hned v začátku jsme se ujali vedení. Domácí jsme naším nástupem zaskočili a velmi brzy jsme je donutili vzít si time-out.

Vedení jsme si drželi až do 14 min. Pak se domácí hráčky zvedly a začaly vyvíjet větší tlak. Ne, že bychom se toho zalekly, ale přestala se nám dařit koncovka. Několikrát jsme neproměnili jasné šance a domácí hráčky zápas otočily ve svůj prospěch. První poločas skončil rozdílem tří branek ve prospěch domácích.

Začátek druhé půle jsme nechytli, vůbec jsme se nedostali do stejného tempa jako v prvním poločase a to nahrálo domácím. Prvních 5 min jsme prohráli 4:0 a od té doby jsme jen dotahovali.

Sice jsme se postupně do tempa dostali, ale už se nám nedařilo jako v prvním poločase. Dost jsme neproměnili, nedali jsme dvě sedmičky, tak že to nakonec stačilo pouze na korekci výsledku.

Škoda těch neproměněných šancí, bylo jich dost, stav by byl určitě vyrovnanější.

Ale i tak zahrály holky velmi dobře, bylo to náročné, hlavně obrana. Domácí mají výborné spojky, jakmile jsme je nechali hrát, byly rychlé, důrazné a perfektně se trefovaly. V brance jsme měli Hanku Formánkovou, Petra Dušková byla sice na lavičce, ale ze zdravotních důvodů nechytala.

Zápis z utkání: http://www.zeny.chf.cz/match_report.aspx?id=68735

I. J.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page