top of page

Výhra žen ve Vršovicích

Sokol Vršovice A - Házená Jindřichův Hradec 25:27 (11:13)

V sobotu 6. 10. odehrály ženy ve Vršovicích výborný zápas.

Holky od začátku bojovaly, bylo vidět že chtějí vyhrát. Vycházeli nám signály, výborně střílela z dálky Anna Dolejšová a to nás hnalo dopředu. Postupně jsme přečetli hru domácích a začalo se dařit i obraně.

Od prvních minut jsme měli lepší skóre my, několikrát nás sice domácí vyrovnali, ale dokázali jsme okamžitě odpovídat brankou. Během hry jsme si vytvořili i čtyřbrankový náskok.

Zápas s Vršovicemi měl dva důležité úseky, první přišel od 13 do 18 min prvního poločasu, kdy jsme dali 5 branek v řadě a tím jsme se uklidnili a vedení udrželi až do poločasu.

Další zlomový úsek pak přišel téměř ve stejném čase druhého poločasu, po našem oslabení nás domácí dorovnali na 18;18, donutili nás k time outu, ale chuť vyhrát nás naštěstí neopustila, naopak.

Čtyřmi brankami po sobě nás do vedení dostala Kristýna Plucarová, a to domácí zlomilo. Od té doby už jsme si vedení pohlídali a s přehledem dotáhli k vítězství. I.J.

Sestava domácí: Cibulková Adéla, Suchomelová Adéla, Kadeřábková Tereza 6, Vacková Kristýna 1,Hořáková Veronika, Rezlerová Veronika 2, Hurková Aneta, Dufková Zuzana 2, Hainzová Aneta 3, Novotná Eliška, Motejlová Nikola 4/3, Vyčítalová Nikola 1, Kuprová Karolína, Švůgrová Barbora 4/3, Vondrášková Pavlína 2.

Sestava hosté: Dušková Petra, Reisnerová Kateřina 1, Kovářová Eliška, Vlková Michaela 1, Dolejšová Anna 7, Plucarová Kristýna 7, Formánková Hana, Lovětínská Michala, Zahradníková Gabriela 1, Jonová Andrea 4, Jasanská Sabina 6/2.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page