top of page

Český pohár žen

Házená Jindřichův Hradec - HK Hodonín 24 : 38 (14:19)

Ve třetím kole Českého poháru nás čekal soupeř z nejvyšší soutěže HK Hodonín. S Hodonínem máme zkušenosti z minulé sezóny, kdy hráli stejně jako my 1. ligu, tak že jsme věděli, nebo tušili, co můžeme od soupeřek očekávat.

Vstup do zápasu se nám povedl více než na výbornou, v prvních minutách jsme se dostali do vedení 2:0, to bylo pro psychiku hráček hodně důležité. Spadla z nás obava ze soupeře a hráli jsme uvolněněji. Bez větších problémů se nám dařilo s Hodonínem držet krok. Soupeřky sice otočily stav skóre ve svůj prospěch, ale nenechali jsme si je moc utéct, dokonce jsme ještě dvakrát vyrovnali a šli do vedení, ale to už bylo naposledy za celý zápas. Poté převzaly taktovku nad utkáním Hodonínské hráčky.

Nám především v prvním poločase docela vycházely nacvičené kombinace i sem tam nečekaná střela z dálky, snažili jsme se dodržet taktiku, na které jsme se domluvili před zápasem a přineslo to patřičný výsledek. První poločas nakonec sice skončil rozdílem 5 branek ve prospěch hostí, ale náš výkon vůbec nebyl špatný.

Stejnou hru jsme ale bohužel dokázali hrát jen prvních pět minut druhé půlky. Pak přišly naše zbytečné technické chyby, ztráty balónů a také dost neproměněných střeleckých šancí a soupeřky tyto chyby okamžitě trestaly rychlým útokem. Skóre začalo narůstat ve prospěch hostujících hráček a to se na nás projevilo přibývající nervozitou, ze které pramenily další a další chyby.

Postupně nám Hodonín utekl na rozdíl 10 a více branek, takový rozdíl ve skóre už se nám zkorigovat nepodařilo.

V posledních minutách pak ještě soupeřky skórovaly na konečných 24:38.

I. J.

http://www.zeny.chf.cz/match_report.aspx?id=71855&cmpid=66

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page