top of page

1. místo starších žaček

Po podzimní části Krajského přeboru Jihočeského kraje jsou starší žačky na 1. místě.

Prvenství si zajistily výbornými výkony po celou dobu soutěže, ale hlavně dvěma výhrami o uplynulém víkendu v Písku.

Písek A - Házená Jindřichův Hradec 23:30 (9:15)

Písek B - Házená Jindřichův Hradec 17:33 (7:14)

V prvním zápase jsme se utkali s "áčkem" Písku. Hned od začátku holky hrály moc dobře, přistoupily k zápasu zodpovědně a chuť vyhrát na jejich hře byla znát. Dařilo se nám střelecky, holky předvedly moc pěkné individuální akce, ale vyšly i nacvičené kombinace a už v první půli narostlo skóre v náš prospěch na rozdíl šesti branek (9:15). Ve druhém poločase jsme pokračovali úplně stejně, vedení jsme si drželi a v pohodě jsme zakončili utkání krásnou výhrou o 7 branek.

Druhý zápas s "béčkem" měl trochu rozpačitý začátek. Nemohli jsme se rozehrát, několik minut jsme hráli s vyrovnaným skóre, ale dlouho jsme domácí v klidu nenechali a opět jsme naskočili do tempa jako v prvním zápase. Několika brankami po sobě jsme se konečně utrhli a skóre začalo narůstat v náš prospěch. První poločas skončil 7:14, ve druhém jsme stejným rozdílem upravili končené skóre na 19:33.

Všechny hráčky hrály výborně, kdo nehrál v poli fandil na lavičce, bylo to krásné ukončení podzimní části soutěže.

Písek A - Házená Jindřichův Hradec 23:30 (9:15)

Písek A: Flašková Barbora 6/2, Ťupová Stella, Kousalová Lucie 1, Malcová Zuzana 1, Němcová Marie, Kozáková Tereza 8/1, Kneblová Zuzana, Bláhová Natálie, Řezáčová Monika 4, Šálková Lucie, Piksová Eliška, Kocová Anna 3, Kuntová Markéta.

J. Hradec : Dvořáková Anna, Camrdová Tereza 1, Dvorská Amálie, Mazánková Adéla 6/2, Mátlová Leona 6, Klímová Natálie, Zabilková Natálie, Dvořáková Eliška 3, Dobešová Anna 4, Coufalová Zuzana 7, Kvasničková Nikola, Bláhová Eliška 2, Picková Viktorie, Vokušová Michaela 1.

Písek B - Házená Jindřichův Hradec 17:33 (7:14)

Písek B: Zelenková Emma 2, Petrášová Linda 1, Kolářová Antonie, Kuchtová Jana ,Vitteková Nela 1, Hejtmánková Aneta, Košťálová Karolína 2, Svobodová Karolína, Mžíková Václava 1, Žižková Kateřina 1, Bártová Lucie, Seidlová Barbora 5, Kračmanová Nella 1, Kaššáková Michaela 5.

J.Hradec: Dvořáková Anna, Camrdová Tereza 4, Dvorská Amálie, Mazánková Adéla 5/1, Mátlová Leona 1, Klímová Natálie, Zabilková Natálie, Dvořáková Eliška 6, Dobešová Anna 2, Coufalová Zuzana 5/1, Kvasničková Nikola 1, Bláhová Eliška 2, Picková Viktorie 3, Vokušová Michaela 4.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page