top of page

Nepovedený zápas žen

V sobotu hostily ženy na své palubovce poslední tým tabulky Tatran Bohunice. Zápas se bohužel nevydařil podle našich představ a body si odvezly hostující hráčky.

Házená Jindřichův Hradec - Tatran Bohunice 21:22 (10:11)

Od začátku zápasu neměla naše hra to správné nasazení. Obrana byla pomalá a útok také. Kromě několika nacvičených kombinací, kterých jsme měli hrát daleko víc, byl náš útok bez nápadu, rychlosti, bez nasazení. Úplně jsme se přizpůsobili hře soupeřek. Šance, které jsem si vytvořili ve velké míře spálila Bohunická brankářka, nebo skončily vedle branky.

Naše hra začala mít trochu tempo až v půli druhého poločasu, kdy jsme smázli manko tří branek a šli do vedení. To jsme si ale dlouho neudrželi. Soupeřky nás pokaždé dorovnaly. S vyrovnaným skóre se hrálo až do 24 minuty, kdy jsme obdrželi 22 branku. Od té doby už jsme nedokázali skórovat.

Nedali jsme několikrát ze 6m, z dálky se nám také nedařilo a navíc jsme nedali dvě sedmičky.

Zkrátka nevycházelo nic, nedokázali jsme prolomit střeleckou smůlu a kromě několika minut ve druhém poločase, jsme se ani nemohli dostat do správného tempa.

Soupeřky šly pro body s daleko větší chutí než my, tak že si je bohužel odvezly.

Moc děkujeme divákům a fanouškům za podporu a přízeň. V příštím zápase se určitě budeme snažit zahrát lépe, abychom měli z házené všichni radost.

Branky domácí:

Dušková Petra, Reisnerová Kateřina 2, Kovářová Eliška 1,Frühaufová Lucie 1, Vlková Michaela 2, Březinová Simona, Dolejšová Anna 2, Plucarová Kristýna 2, Dolejšová Tereza 2, Hauserová Agáta, Rýparová Tereza, Jírová Bára, Formánková Hana, Zahradníková Gabriela 2/1, Rytířová Aneta , Jasanská Sabina 7/1.

Branky hosté:

Novotná Kateřina, Štrbíková Kamila 3, Partlová Denisa, Tvarůžková Tereza 2, Machalová Barbora 8/3, Solařová Kateřina 1, Šimková Sylvie, Klossová Kristýna 1, Prokopová Linda 5, Kristová Barbora, Machová Lucie, Kovářová Klára 2.

http://www.zeny.chf.cz/match_report.aspx?id=72075

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page