top of page

1. liga žen SK UP Olomouc - Házená Jindřichův Hradec 31:22 (12:12)


Ani po odehrání 9. kola jsme body na svém kontě nenavýšili.

Čekal nás soupeř, se kterým jsme opět měli šanci získat dva body a upevnit si místo v tabulce, ale bohužel i tento zápas byl obdobný jako poslední tři utkání. Neproměněné šance, nedostatečná bojovnost a pod tlakem nepříznivého stavu děláme hrozně zbytečných technických chyb.

Začátek zápasu nám utekl, chvilku trvalo, než jsme se dostali do tempa, ale nakonec jsme se přeci jen rozehráli. Drželi jsme s domácími krok celý poločas, tentokrát nás dost podržela brankářka Petra Dušková. V závěru poločasu jsme měli šanci na vedení o dvě branky, bohužel jsme nedali a vzápětí domácí vyrovnali na 12:12.

Nebyl to nepříznivý stav pro vstup do druhé půle, ale opět se opakovalo, že nám dlouho trvá, než se "nastartujeme".

Domácí využili naší nesoustředěnosti a několika brankami za sebou nám utekli na rozdíl čtyř branek, vzápětí skóre narostlo až na rozdíl šesti branek a tím nás opět dostali pod tlak.

Tyto situace neumíme zvládat, i když jsme si vzali time, nepomohlo to, Olomoucké hráčky byly rozjeté, dařilo se jim a my ve snaze zvrátit nepříznivý stav, jsme dělali chyby a ztráceli zbytečně balóny.

Konečný stav zápasu úplně neodpovídá průběhu celého utkání, v poslední desetiminutovce jsme se ještě přiblížili domácím na rozdíl 3 branek, ale ve snaze získat balón a skórovat jsme moc chybovali. Nakonec jsme zariskovali, vysunuli jsme obranu, ale nepomohlo to, naopak jsme dostali několik branek v řadě a Olomoucké hráčky nakonec upravily skóre na konečných 31:22.

Sestava domácí: Večerková Helena, Protivánková Adéla 1/0, Žáčková Karolína 1/0, Hvostaľová Katarína 8/4, Pavlincová Iva 1/0, Mihačová Eliška 4/0, Zimová Lucie 3/0, Hochvaldová Lucie 5/0, Bajerová Monika 3/0, Řezníčková Diana 2/0, Žáková Barbora, Zedková Klára 2/0, Doleželová Jana 1/0, Králová Kateřina, Roubalová Monika.

Sestava hosté: Dušková Petra, Reisnerová Kateřina 1/0, Kovářová Eliška 1/0, Vlková Michaela, Tržilová Natálie 1/0. Dolejšová Anna 6/1, Plucarová Kristýna 6/0, Dolejšová Tereza 1/0, Rýparová Tereza, Formánková Hana, Havlíková Monika, Zahradníková Gabriela 2/0, Jonová Andrea, Jasanská Sabina 4/1.

http://www.zeny.chf.cz/match_report.aspx?id=72671

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page