top of page

Starší žačky úspěšně odehrály druhé kolo žákovské ligy

I druhý lednový víkend byl pro starší žačky velmi úspěšný.

Již v pátek odpoledne cestovaly do Tachova, kde se konalo druhé kolo žákovské ligy. Našimi soupeři byl domácí TJ Slavoj Tachov, DHK Lokomotiva Liberec, Baník Most a HC Zlín.

První dva zápasy s Tachovem a Libercem holky odehrály s přehledem. Od začátku zápasu si vytvořily velký náskok a v pohodě zápasy dohrávaly. Vystřídala se ve hře celá lavička, holky hrály výborně, bojovaly a bylo vidět, že je hra baví. S Tachovem jsme uhrály výhru 23:12(14:3) a s Libercem 30:10 (18:6).

Ve třetím utkání nás čekal těžší soupeř, HC Zlín. Holky se k tomuto zápasu postavily velmi zodpovědně a se Zlínskými hráčkami předvedly publiku krásnou házenou. Celý zápas bylo skóre téměř vyrovnané, do většího vedení jsme se dostaly v začátku druhého poločasu, ale Zlíňanky zabraly a ke konci poločasu skóre vyrovnaly. Byl to boj do posledních vteřin, díky houževnatosti a bojovnosti nakonec zápas skončil naším vítězstvím o jedinou branku 19:18 (11:10).

V posledním zápase s Mostem už nám trochu chyběly síly, celý zápas jsme se trápily, sice jsme vedly, ale nedokázaly jsme se odtrhnout a zajistit si větší vedení, aby jsme mohly dohrávat v klidu. Nakonec jsme ale přeci jen vítězství vybojovaly a domů jsme si odvezly plný počet bodů.

JH-Most 14:12 (6:5).

Holky hrály opravdu krásně, předvedly pěknou házenou , byly výborné.

http://www.zeny.chf.cz/view_team_statistic.aspx?team=599&cmppartid=3348&cmpid=1201&roundindex=

Naše sestava: Dvořáková Anna 6, Camrdová Tereza 11, Dvorská Amálie, Mazánková Adéla 13/3, Mátlová Leona 14/2, Klímová Natálie brl, Zabilková Natálie br., Dvořáková Eliška 9, Dobešová Anna 9, Coufalová Zuzana 14/5, Kvasničková Nikola 1, Bláhová Eliška 4, Picková Viktorie, Vokušová Michaela 8.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page