top of page

Kemp házenkářských nadějí Nymburk 2020

Celostátní kemp házenkářských nadějí je prvním stupněm výběru hráčů a hráček pro reprezentaci. Talentovaní hráči a hráčky jsou vybírání především na základě svých individuálních schopností a dovedností, ale i na základě svých tělesných parametrů. Tímto výběrem projde více než 300 chlapců a dívek. Jen ti nejlepší v budoucnu vytvoří základ dorosteneckého reprezentačního výběru.

Z Jihočeského kraje odcestovalo do Nymburku deset hráček a mezi nimi i naše tři starší žačky, Adéla Mazánková, Zuzana Coufalová a Eliška Dvořáková.

Na čtyřdenním kempu hráčky trénovaly pod vedením zkušených trenérů, dostaly příležitost předvést své házenkářské dovednosti, získávaly zkušenosti a měřily síly a své schopnosti a dovednosti s nejlepšími hráčkami ročníku 2005 z celé republičky.¨¨

Naše hráčky si vedly velmi dobře, dvě z našich zástupkyň, Adéla Mazánková a Eliška Dvořáková se probojovaly do skupiny Elilte - repre a Zuzana Coufalová byla zařazena do skupiny Super- záloha.

Holkám moc gratulujeme a přejeme, aby se jim i nadále dařilo jako dosud a do budoucna se jen zlepšovaly.

I.J.

Za Jihočeský kraj byly vybrány tyto hráčky: SCHREIBMEIROVÁ SIMONA SPOJKA COUFALOVÁ ZUZANA SPOJKA VÁVROVÁ VERONIKA SPOJKA KORDÍKOVÁ EVA KŘÍDLO WOLLNEROVÁ TEREZA SPOJKA KOZÁKOVÁ TEREZA SPOJKA MAZÁNKOVÁ ADÉLA SPOJKA DVOŘÁKOVÁ ELIŠKA PIVOT FLAŠKOVÁ BARBORA SPOJKA KUNTOVÁ MARKÉTA BRANKÁŘKA NÁHRADNICE VOHÁKOVÁ ADÉLA KŘÍDLO KRAKOVWITZEROVÁ KATEŘINA KŘÍDLO

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page