top of page

Starší žačky si přivezly z Chebu 8 bodů

O tomto víkendu se hraje 3. kolo žákovské ligy. Naše starší žačky cestovaly již včera odpoledne do dalekého Chebu.

Vyjet den předem, aby se holky pořádně vyspaly, se opět vyplatilo. Stejně jako v minulém kole, kdy jsme hráli v Tachově, jsme odcestovali již v pátek odpoledne. I tentokrát jsme celý turnaj zvládli bez ztráty jediného bodu. Holky hrály výborně, zahrála si celá lavička a v týmu vládla po celý turnaj super nálada.

Los nám určil hned první zápas, ve které jsme se utkali s domácí Hvězdou Cheb. Utkání jsme hned od začátku rozehráli velmi dobře, poločas jsme bez větších problémů vyhráli o 6 branek a konečný výsledek byl v náš prospěch 28:10 (11:5).

Ve druhém utkání jsme se potkali s Vršovicemi, tam se nám úplně dobře nevedlo, nemohli jsme se rozehrát, neproměňovali jsme šance a ani obrana nebyla úplně dobrá. Naštěstí jsme se ve druhém poločase zvedli a nakonec jsme Vršovice porazili o 9 branek 22:13 (7:7).

K dalšímu zápasu jsme nastoupili proti Karviné. Tam jsme nezaváhali, od začátku jsme si hráli svoji hru a už v 8 minutě jsme vedli o 10 branek. Po zbytek zápasu jsme skóre jen kontrolovali. JH-Karviná 26:11 (14:5).

V posledním utkání se Strakonicemi už byla patrná únava u obou týmů, my jsme měli výhodu v tom, že naše lavička byla o dost plnější, než Strakonická, holky si mohly na rozdíl od Strakonických více odpočinout. Navíc Strakonickým chyběly hráčky, které nastupují za dorostenky, což bylo také znát. I tento zápas jsme zvládli bez problémů, vyhráli jsme 28:12 (13:7).

V celém turnaji nás parádně podržela brankářka Natálie Zabilková. Zachytala výborně i přesto, že celá tíha odpovědnosti za branku byla pouze na ní, protože druhá brankářka, Natálie Klímová, s námi neodcestovala kvůli nemoci. Stejně tak nám chyběla Anna Dobešová, taktéž nemoc a navíc se hned v prvním zápase zranila Leona Mátlová. Do hry už nezasáhla a budeme jen doufat, že její zranění nohy nebude vážné.

Nemocné hráčky samozřejmě chyběly, ale naštěstí máme ve starších žačkám dost hráček , aby se mohly chybějící nahradit. V Chebu si v každém utkání zahrály všechny, což je super.

Všechny výsledky najdete na : http://www.zeny.chf.cz/?cmpid=1201&cmppartid=3348

Nastřílené branky:

Dvořáková Anna 7, Camrdová Tereza 14, Dvorská Amálie 7, Mazánková Adéla 23/2, Mátlová Leona 1 (zranění), Kubínová Barbora 1, Dvořáková Eliška 11/1, Coufalová Zuzana 16, Kvasničková Nikola 6, Bláhová Eliška 3, Picková Viktorie 3, Vokušová Michaela 12.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page