top of page

Zápas v Kunovicích ženám nevyšel

V sobotu 16. 2. 2020 cestovaly ženy k dalšímu utkání do Kunovic. Bohužel díky shodě různých okolností jsme jeli dost oslabeni. Chyběla Andrea Jonová, Českobudějovické hráčky Anna Dolejšová, Zuzana Hondlíková a neměli jsme k dispozici ani dorostenky, které hrály v Olomouci.

Zápas se vyvíjel velmi dobře, zpočátku se hrálo vyrovnaně, pak se nám podařilo jít do vedení i o 3 branky, ale to jsme bohužel neudrželi ani do poločasu.

Druhá půlka byla obdobná, vedení se přelévalo z jednoho na druhého a bylo patrné, že se bude o body bojovat až do konce.

Nakonec ale body vybojovaly domácí hráčky. My jsme si to prohráli vlastními chybami, několikrát jsme ztratili v útoku míč po technické chybě, nebo nepřipravenou střelou a tím jsme umožnili domácím jít do rychlému útoku a skórovat.

Během posledních 8 minut jsme takto dovolili domácím otočit zápas na svou stranu. To je samozřejmě nabudilo a už si vedení nenechali vzít.

Výsledek úplně neodpovídá průběhu zápasu, hráli jsme dobře, bojovali jsme, ale bohužel, chyby, které jsme dělali, nás o body připravily.

Sestava Kunovic: Brablcová Andrea 3/0 ,Fleková Lucie 9/1, Zálešáková Zuzana 0/0, Tvrdoňová Daniela 5/0, Žáková Tereza 0/0, Měsíčková Alžběta 0/0, Černá Eliška 0/0, Grabcová Barbora 12/4 , Polášková Markéta 0/0, Fiurášková Sabina 1/0.

Sestava J. Hradce: Dušková Petra, Reisnerová Kateřina, Kovářová Eliška 3/0, Vlková Michaela 6/0, Plucarová Kristýna 2/0, Dolejšová Tereza 1/0, Rýparová Tereza, Formánková Hana, Havlíková Monika 1/0, Zahradníková Gabriela 5/3, Jasanská Sabina 8/3.

I.J.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page