top of page

Ženy s Plzni prohrály o dvě branky

DHC Plzeň - Házená Jindřichů Hradec 25:23 (14:9).

V neděli odpoledne odehrály ženy další zápas 1. ligy na palubovce prvního celku tabulky DHC Plzeň.

I když jsme body nepřivezly, za předvedený výkon se vůbec nemusíme stydět. Prohrály jsme s DHC Plzní o dvě branky, je sice škoda, že jsme nedokázaly alespoň vyrovnat, ale vzhledem k průběhu zápasu, kdy jsme v poločase prohrávaly o 5 branek, je výsledek hodně přijatelný.

Dost jsme domácí tým potrápily, nebýt neproměněných šanci, určitě bychom vezly domů body, to byla škoda. Neproměnily jsme několikrát z křídel, ze 6m a zdálky se zpočátku také moc nedařilo.

Celý zápas holky super bojovaly, obrana byla důrazná a konečně jsme začaly v obraně spolupracovat. Škoda posledních 5 minut v 1. pol., kdy nás domácí hráčky přestřílely 6:1 a my jsme naopak nemohly překonat domácí brankářku. Tam nám moc utekly.

Druhá polovina zápasu byla vyrovnaná, až v posledních 5 minutách se nám podařilo proměnit 4x z dálky, prosadily jsme se i z křídla a stáhly jsme na rozdíl 2 branek. Domácí jsme trochu zastrašily, začaly se o výsledek bát, ale nám už se víc stáhnout bohužel nepodařilo.

Holky celý zápas odbojovaly. Bylo to hodně těžké, Plzeň je velmi těžký soupeř, měli důraznou, tvrdou obranu, která byla hlavně na středu absolutně neprostupná. Cesta k brance vedla přes střelbu spojek a křídel a tam se nám moc nevedlo. Zlomilo se to právě až koncem zápasu.

Tentokrát jsme byly v plné sestavě, z dorostenek nás doplnily Natálie Tržilová, Simona Březinová, Aneta Rytířová a Markéta Kocarová.

V brance se během zápasu prostřídaly Petra Dušková a Markéta Kocarová, která právě v konci zápasu dost obraně pomohla.

Sestava DHC Plzeň: Kepková Pavlína 4/0, Šmrhová Anna 3/0, Bušauerová Tereza 0/0, Formanová Hana 1/0, Mancellari Eva 0/0, Drozdová Lucie 0/0, Franzová Denisa 7/0, Galušková Linda 4/0, Lásková Pavlína 0/0, Galušková Dominika 4/1, Šlehoferová Michaela 0/0, Ferencová Petra 2/0, Slabá Klára 0/0.

Sestava J. Hradec: Dušková Petra 0/0 ,Reisnerová Kateřina 0/0, Kovářová Eliška 7/0, Vlková Michaela 0/0, Tržilová Natálie 1/0, Březinová Simona 3/0, Kocarová Markéta 0/0, Dolejšová Anna 2/0, Plucarová Kristýna 1/0, Dolejšová Tereza 1/0, Rýparová Tereza 2/0, Havlíková Monika 0/0, Zahradníková Gabriela 2/1, Rytířová Aneta 0/0, Jonová Andrea 2/0, Jasanská Sabina 2/0.

I. J.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page