top of page

Starší žačky jsou po 4. kole ŽL stále bez ztráty bodu

V neděli 8.3.2020 se konalo ve sportovní hale v Třeboni 4. kolo žákovské ligy.

Do bojů o umístění v této soutěži jsme nastoupili v prvním zápase proti Pražskému týmu HC Háje. Trochu s obavami jsme očekávali, jak se holky vyspaly, jak se nám bude dařit, protože máme zkušenost, že první zápasy jsou hodně těžké, ale naštěstí to tentokrát holky během prvních minut prolomily a pak se se hrálo v klidu.

Vyšly výborně i ostatní zápasy. Proti Milevsku, které má mladé hráčky, ale velmi šikovné, jsme tentokrát nezaváhali a od začátku jsme si podmanili hrací plochu a vystříleli jsme si vysokou výhru 29:8.

Derby s Třeboní bylo dle očekávání napínavé od začátku do konce. Ani jeden tým se nechtěl vzdát bodů a na obou stranách holky bojovaly o každý míč, o každou branku. Byl to moc pěkný zápas a hezčí o to, že nakonec jsme si vedení, ač těsné 17:15, vybojovali my.

Poslední zápasy v žákovské lize bývají těžké díky únavě, bylo tomu zatím v každém kole. Ani tentokrát to zpočátku nevypadalo moc dobře, chvilku jsme se s Bohumínem tahali, ale zhruba po 6 minutách jsme únavu překonali a vrátili jsme se k předešlým super výkonům. Nakonec i s Bohumínem holky vystřílely vysokou výhru 24:7.

Celá neděle vyšla super, všechny hráčky si dostatečně zahrály a ukázaly, že házenou fakt umí.

Po 4. kole jsme stále bez ztráty bodu na 2. místě za Pražskou Slávií rozdílem horšího skóre.

Výsledky 4. kola:

J.Hradec - Háje 19 : 12

MIlevsko - J.Hradec 8 : 29

Jiskra Třeboň - J.Hradec 15 : 17

J.Hradec - SC Bohumín 24 : 7

http://www.zeny.chf.cz/view_team_statistic.aspx?team=599&cmppartid=3348&cmpid=1201&roundindex=

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page