top of page

Ženy si bohužel body nepřipsaly

V sobotu v podvečer, již v tradičním čase, přivítal tým žen na domácí palubovce celek ze třetího místa v tabulky HK Ivančice.

Dle očekávání to nebyl vůbec lehký zápas. Navíc jsme opět začali velmi špatně. Neumíme se od začátku koncentrovat, dostat do tempa, trvá nám to moc dlouho a toho samozřejmě takhle zkušený tým využil.

Zápas měl obdobný průběh jako zápas v Plzni, špatný začátek, výborný konec.

Začátek jsme si nechali utéct až na 0:4, tento náskok jsme ještě stačili upravit na 3:4, ale pak přišel úsek 10 minut, kdy jsme dokázali skórovat pouze jedenkrát, zato v naší brance bohužel skončilo během těchto deseti minut šest balónů.

Po time outu jsme sice trochu zabrali, ale náskok jsme do poločasu snížit nedokázali.

Druhá půlka už byla o dost lepší, ještě prvních deset minut si Ivančické hráčky držely náskok z prvního poločasu, ale pak se nám konečně začalo více dařit, podpořila nás i brankářka, které se podařilo několik pěkných zákroků a konečně jsme začali skóre snižovat.

Výborným bojovným výkonem v posledních 15 minutách zápasu jsme dokázali skóre snížit až na rozdíl dvou branek. Bohužel jsme opět začali bojovat pozdě, stejně jako v Plzni a na bodový zisk už jsme nedosáhli.

Házená Jindřichův Hradec - HK Ivančice 28:30 (10:16)

Domácí: Dušková Petra 0/0, Kovářová Eliška 1/0, Vlková Michaela 0/0, Tržilová Natálie 0/0, Březinová Simona 3/0, Kocarová Markéta 0/0, Plucarová Kristýna 6/0, Dolejšová Tereza 2/0, Rýparová Tereza 1/0, Havlíková Monika 0/0, Zahradníková Gabriela 5/1, Rytířová Aneta 1/0, Jonová Andrea 2/0, Jasanská Sabina 7/2.

Hosté: Cvingráfová Iveta 0/0, Krejčíková Bára 6/0, Dužíková Karolína 1/0, Rechová Martina 0/0, Jílková Martina 4/2, Kocábová Marika 4/0, Vavroušková Barbora 4/0, Šiplová Petra 0/0, Pánková Kristýna 1/0, Krejčíková Lucie 4/0, Křivánková Pavla 1/0, Hájková Lenka 5/0.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page