top of page

Příprava na novou sezónu se blíží

Příští týden zahájí tým žen letní přípravu na novou sezónu 2020/2020.

Tréninky začínají hned v pondělí 3. 8. 2020. Budeme trénovat čtyřikrát týdně, zpočátku se zaměříme hlavně na fyzickou kondici, tak že jsme do tréninků zařadili kromě tréninků v hale i spinning a posilovnu.

Herní přípravu zahájíme v druhé polovině srpna, kdy jsme zařadili do přípravy mini soustředění v místní hale, kde budeme trénovat třífázově a v průběhu soustředění odehrajeme přátelské utkání s Lokomotivou České Budějovice.

Odvetu tohoto přípravného utkání pak sehrajeme v dalším týdnu, pravděpodobně v pátek 21. 8. 2020 v Českých Budějovicích.

Vrcholem letní přípravy bude již tradiční dvoudenní turnaj NOVADOMUS CUP 2020, který odstartuje v sobotu 29. 8. 2020 a zakončení turnaje se předpokládá v odpoledních hodinách v neděli 29. 8. 2020.

Účastníci turnaje budou týmy 1. a 2. ligy žen: Lokomotiva České Budějovice, Jiskra Havlíčkův Brod, Sokol Kobylisy Praha, Sokol Vršovice Praha, Lions Hostivice-Břve a domácí tým.

Bližší informace k turnaji včas zveřejníme.

Do letní přípravy by se měly zapojit všechny hráčky, které jsou na soupisce týmu žen pro sezónu 2020/2021 kromě Báry Jírové, která je v léčení po operaci kolene.

Sestava ženy pro letošní sezónu:

Petra Dušková, Markéta Kocarová, (Hanka Formánková-hostování) - brankářky,

hráčky: Andrea Jonová, Gabriela Zahradníková, Michaela Vlková, Monika Havlíková, Sabina Jasanská, Tereza Rýparová, Tereza Dolejšová, Kateřina Reisnerová, Eliška Kovářová, Kristýna Plucarová, Simona Březinová, Natálie Tržilová, Aneta Rytířová, Agáta Hauserová, Bára Jírová, Lucie Frühaufová.

V jednání je ještě jedna brankářka, protože Petra Dušková nastupuje začátkem sezóny na operaci, která by střídavě s Hankou Formánkovou doplňovala v utkáních Markétu Kocarovou.

Letošní letní příprava bude hektičtější, protože ligová utkání začínají o týden dříve, než bylo obvyklé, proto bohužel ani neodehrajeme více přípravných turnajů.

Ligová utkání všech kategorií začínají 5. 9. 2020. Ženy k prvnímu utkání nastupují v Otrokovicích od 14h a o týden později budou mít premiéru na domácí palubovce, kde se v sobotu 12. 9. 2020 utkají od 18:00h s Lázněmi Kynžvart.

Konečné rozlosování bude známo příští týden.

I.J.

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page