top of page

NOVADOMUS CUP 30.8.2020

1. místo - po 6 letech zůstal putovní pohár turnaje NOVADOMUS CUP doma v J. Hradci a my jsme si tak na něj mohli přilepit štítek s názvem našeho klubu!

2. místo - Sokol Vršovice

3. místo - Lions Hostivice - Břve

Turnaj se velmi vydařil a to nejen proto, že domácí družstvo zvítězilo:-)

Zúčastnilo se šest týmů, kromě druholigové Lokomotivy České Budějovice (standardně hrající na špičce), to byly všechno naše soupeřky z 1. ligy žen. Odehrálo se 15 velmi pěkných utkání a to i přes únavu, která se logicky druhý den dostavila.

Pro náš tým byl turnaj opravdu přínosný a to především proto, že letos začíná sezóna dříve, tedy nebyl prostor odehrát více přípravných utkání. Díky širokému kádru byla možnost kombinovat sestavy, vyzkoušet si různé obrany, i obranu 0:6, což bylo účelem.

Předvedli jsme divákům jak pěkná utkání, hlavně první dvě, proti Havlíčkovu Brodu a Hostivicím, kde jsme hráli opravdu krásnou rychlou házenou, tak i trochu nepovedená utkání, např. proti Vršovicím a Kobylisům. Roli sehrála únava, nějaké ty technické chyby, obrana měla být důraznější, neproměněné šance.. Každopádně všechny holky přistoupily k turnaji velmi zodpovědně, stejně, jako přistupovaly k letní přípravě. Nejen trenérka Iva Jonová z toho má radost.

Sestava domácích:

Petra Dušková - br. , Sabina Jasanská (22), Březinová Simona (13), Zahradníková Gabriela (12), Dolejšová Tereza (11), Plucarová Kristýna (11), Kovářová Eliška (10), Hauserová Agáta (9), Vlková Michaela (7), Frühaufová Lucie (7), Jonová Andrea (6), Rytířová Aneta (6), Tržilová Natálie (5), Rýparová Tereza (4), Reisnerová Kateřina (3), Havlíková Monika (3).

Chyběla zraněná Bára Jírová.

Nejlepší střelkyně turnaje:

Janoušková Barbora (Lions Hostivice - Břeve) 27

Škvorová Petra (Lions Hostivice - Břve) 23 - zároveň byla zvolena nejlepší hráčkou turnaje

Jasanská Sabina 22 (naše:-)

Děkujeme hráčkám, trenérce a spol., divákům a organizátorům!

Nejlepší brankářka turnaje|: Petra Dušková - Házená J. Hradec

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page